title_responsive=”font_size_mobile:45|line_height_mobile:45|letter_spacing_mobile:-2″]LAVAZZA COFFEE[/dfd_heading]

Wat Lavazza betreft, wordt kwaliteit niet “gecontroleerd”, maar “opgebouwd”. Het is een dagelijks proces waar iedereen bij is betrokken en dat een essentieel onderdeel is van iedere productiefase. Dit is simpelweg de enige manier van werken die we kennen.
Onze werknemers houden van hun werk en zullen zelfs de goede dingen nog verder proberen te verbeteren. Innovatieve technieken die op innovatieve manieren worden toegepast: dat zijn onze basiswaarden sinds Luigi Lavazza investeerde in wat in die tijd de modernste branderij ter wereld was en die een gloednieuwe manier van verpakken uitvond om meer koffie te kunnen produceren van een betere kwaliteit, deze langer te bewaren en verder te kunnen vervoeren.
Video review
Lavazza Espresso
[/vc_column]
Image module
[/vc_row]
Image module
VHC JONGENS BV

Horeca groot leverancier

Elke horecaondernemer weet dat het in zijn of haar zaak uiteindelijk maar om één ding gaat: tevreden gasten. Een tevreden gast keert immers graag terug en zal uw bedrijf eerder bij vrienden en relaties aanbevelen. De juiste mix van de beste kwaliteitsproducten, een aantrekkelijke presentatie en ambiance, vakkundig personeel en maximale gastvrijheid staat garant voor tevreden gasten. VHC Jongens BV levert u als groothandel niet alleen die kwaliteitsproducten, wij leveren u de complete mix; de tevreden gast.
Vanaf het prille begin staat bij VHC Jongens kwaliteit en veiligheid hoog op de prioriteitenlijst. In de branche waren wij dan ook één van de eersten met een ISO 9001 en HACCP certificering. Vandaag de dag zijn wij BRC-2 gecertificeerd. BRC is de Global Standard for Storage & Distribution. Issue 2 is het hoogst haalbare.

BEROEPSONDERWIJS BEDRIJFSLEVEN

Erkend leerbedrijf

”Erkend leerbedrijf” is een titel om trots op te zijn. Sinds 1 augustus 2015 is er één landelijk beeldmerk voor alle erkende leerbedrijven. Het beeldmerk laat zien dat u mbo-studenten opleidt, of het nu gaat om vermelding op uw briefpapier, een sticker op uw bedrijfsauto of een bordje op uw gevel..
Wij als Rootz Kitchen zijn erkend leerbedrijf op 7 verschillende niveaus! van cateringmedewerker tot facilitair leidinggevende. Dit is een van de kenmerken van ROOTZ KITCHEN waar we enorm trots op zijn.

Info video SBB
Leren in de praktijk
Image module
Image module
VAN ROOIJEN CATERING

Onze huisleverancier voor vers belegde broodjes!

Van Rooijen Catering is een echt familiebedrijf. Zo voelen wij dat en zo beleven onze medewerkers en klanten dat ook. Naast de kwaliteit die u al ruim 30 jaar van ons gewend bent, krijgt u altijd catering met karakter. We leveren graag maatwerk, dus u kunt ons benaderen voor elke gelegenheid. Of het nu gaat om ontbijt, lunch, diner, borrel, partij of barbecue; graag stellen we u voor aan de familie!
Tot de ruim 600 klanten aan wie we leveren, behoren onder andere de grote bedrijfscateraars, allerlei commerciële bedrijven, de overheid, politiekorpsen en partycateraars. Opdrachten variëren van dagelijkse lunchpakketen tot vrijdagmiddagborrels, van vaste ontbijtmenu’s tot ad hoc overwerkmaaltijden en van barbecues tot partycatering op personeelsfeestjes, bruiloften, congressen en veel meer.

LOCAL2LOCAL

Streekproducten van topkwaliteit!

Local2Local herstelt de relatie tussen de producenten, afnemers en consumenten met een eigen, transparante voedselketen. Hiermee draag je bij aan het herstel van ons eco-systeem, stimuleer je de lokale economie en draag je bij aan het behoud van ambachten. Je bestelt rechtstreeks van de producent en daarmee krijg je een verser en smakelijker product.
LOCAL2LOCAL VIDEO
Bedrijfsfruit uit de streek!
Image module
Image module
CHAUPAIN

Ambachtelijk brood en patisserie met liefde en passie

De allerbeste brood- en patisserieproducten uit alle windstreken samenbrengen onder één dak. Dat is de missie van Chaupain. We reizen door heel Europa om op zoek te gaan naar de beste ingrediënten. Daardoor kunnen wij brood aanbieden zoals brood bedoeld is: ambachtelijk gemaakt, met liefde en gevoel voor traditie. Dankzij onze ruime kennis en ervaring leveren we meer dan ‘slechts’ een product. We leveren een totaaloplossing voor horecaondernemers. Bij Chaupain vindt u een ruim assortiment aan ambachtelijke brood- en patisserieproducten, van de beste kwaliteit en voor een eerlijke prijs.
CHAUPAIN HORECAVA
promovideo

ROOTZ KITCHEN IS TROTS OP HAAR ZORGVULDIG GEKOZEN PARTNERS EN DAAR PROFITEERT U VAN!

Kent u een product of partner die we niet mogen missen? vertel het ons snel! MAIL ONS