Laat ons een ontbijt verzorgen voor vergaderingen

Rootz Kitchen is een full service cateringbedrijf, dat zich toespitst op het verzorgen van bedrijfscatering. Wij zijn er in hart en nieren van overtuigd dat een fijne lunch essentieel is voor een goede en productieve sfeer op werk. Omdat vergaderingen soms zwaar kunnen zijn, hebben wij speciaal met het oog daarop een vergaderservice in het leven geroepen. Daarbij is het doel om geheel te ontzorgen, en jou en je collega’s te trakteren op een heerlijk ontbijt of lunch tijdens het vergaderen. Een ontbijt verzorgen voor vergaderingen doen wij alleen met verse en duurzame producten. Met onze tot in de puntjes verzorgde catering is er voor ieder wat wils. Zo wordt de vergadering gegarandeerd een groot succes.

Bel: 085 0603018

Onze catering houdt de sfeer erin

Goede catering is van essentieel belang voor een geslaagde vergadering. Natuurlijk moet iedereen voldoende eten en drinken om de dag door te komen, maar wij mikken met onze kwaliteitscatering veel hoger. Wanneer jij en je collega’s op precies het juiste moment een verkwikkend kopje koffie of een heerlijk broodje aangeboden krijgen, is dat goed voor de sfeer, voor de onderlinge samenwerking en voor de algehele productiviteit. Goed eten en drinken kan relaties smeren, en ook inspireren. Bij Rootz Kitchen weten we dat het aankomt op méér dan hapjes en drankjes van goede kwaliteit. We zetten er dan ook echt op in, om alles soepel en rustig te laten verlopen, zonder dat jij je hoeft te bemoeien met de details. Gegronde voorbereiding, goed opgeleid en net personeel, en de juiste timing helpen ons om ook jouw vergadering tot een groot succes te maken.

Goed eten is duurzaam eten

Een van de belangrijkste doelstellingen van ons cateringbedrijf, is om duurzaam en verantwoord te werken. Met het oog daarop kiezen wij er bijvoorbeeld graag en veel voor om te werken met lokale producten. Niet alleen steunen we daarbij regionale ondernemers, maar ook kunnen we werken met verse ingrediënten, die het milieu weinig belasten omdat ze over grote afstanden vervoerd hoeven te worden. Daarnaast doen we ook ons best om een steentje bij te dragen aan het milieu. Zo hebben we een belangrijk partnerschap met Tree of Life, waar we een gedeelte van de omzet aan doneren. Zij voeren daarmee projecten uit die het milieu ten goede komen. Op die manier kun jij, als onze klant, met een gerust hart genieten van al het lekkers dat we op tafel zetten.

Waar komen wij ontbijt verzorgen voor vergaderingen?

Heb je interesse in onze diensten? Wij bieden onze vergaderservice voor bedrijven aan op de volgende locaties:

 • Amsterdam
 • Rotterdam
 • Den Haag
 • Utrecht
 • Eindhoven
 • Tilburg
 • Groningen
 • Almere
 • Breda
 • Nijmegen
 • Den Bosch

Kijk snel naar de verschillende luxe ontbijtarrangementen. Die passen we natuurlijk ook graag aan jouw wensen en eisen aan.