FULL SERVICE

Helemaal compleet!

Rootz Kitchen verzorgt full service bedrijfscatering in de breedste zin van het woord. U bent bij ons aan het juiste adres voor elke vorm van bedrijfshoreca exploitatie.

Goede bedrijfscatering

Goede pauzemomenten op werk zijn van onschatbaar belang. Werknemers halen namelijk meer uit hun werkdag dankzij een gezonde maaltijd. Dit geldt voor ontbijt, lunch én diner. Deze dagelijkse rustmomenten geven vernieuwde energie en dat werkt aanstekelijk. Er ontstaat een vitale werkomgeving met verhoogde productiviteit, waarin collega’s elkaar aanvuren en motiveren.

Inspiratie en ontmoeting

Daarnaast biedt u uw werknemers een moment van inspiratie en ontmoeting. U geeft ruimte voor pauze en ontspanning. Dit mag bovendien plaatsvinden in een professionele omgeving waarin alles tot in de puntjes verzorgd is. Culinair hoogstaande maaltijden worden geserveerd in een rustgevende, inspirerende omgeving.

Ontzorging en maatwerk

Op deze manier garanderen wij volledige ontzorging door alle restauratieve werkzaamheden en banqueting faciliteiten op ons te nemen. Van de aankleding tot het personeel, en van het ontbijt tot aan lunch en diner, u heeft zich nooit meer te buigen over uw bedrijfscatering. Natuurlijk overleggen we eerst hoe u het hebben wilt, want we zijn gewend om maatwerk te leveren. Daarnaast zitten we zelf ook vol goede ideëen, dus we vinden altijd een passende oplossing voor u!