Image module
Discover your Rootz

Onze culinaire totaalbeleving gaat niet alleen door de mond. De Rootz ervaring is er één die al je zintuigen prikkelt. We nodigen je uit om eten en drinken van het hoogste niveau te ervaren in een spannende en inspirerende omgeving. Een omgeving die natuurlijk aansluit bij uw bedrijf, maar die tegelijkertijd nieuw is en u de ogen opent. Bij ons vindt u bedrijfscatering zoals u het nog niet eerder hebt gekend.

POTATO DELICIOUS

Vers gebakken frieten!

Potato Delicious, in 2017 opgezet door twee gepassioneerde jongemannen die vanwege hun liefde voor friet samen zijn gekomen; Arno Huijgen en Swie Bellen. 

Samen met hun unieke frietwagen tillen zij de kwaliteit van friet en de snacks naar een hoger level. u krijgt net dat beetje extra aan de kraam; zowel op gebied van smaak, als kwaliteit, beleving en uitstraling! De friet wordt ter plekke gesneden. Dit doen ze met behulp van een frietsnijder, een eyecatcher op wielen. Zo kunt u met eigen ogen zien dat ze alleen met vers gesneden aardappelen werken. 
Hierna worden de verse frieten eerst voorgebakken. Nadat ze zijn afgekoeld bakken ze de voorgebakken frieten af in een zelf-samengestelde unieke combinatie van ossenwit vet. Drie essentiële handelingen die ervoor zorgen dat de frieten weer smaken als vroeger! Naast de heerlijke friet werken wij alleen met kwaliteits- snacks die door ons geselecteerd zijn. Ook daar hebben ze net dat extra. de ovens hebben een een behoorlijke bakcapaciteit. en kunnen vrijwel ieder evenement aan.  Rootz kitchen werkt samen met potato delicious op events van haar opdrachtgever. voor meer informatie kunt u ons altijd bereiken via

info@rootzkitchen.nl

Image module
Image module
VIETNAMAMA

authentiek!

HEERLIJK VIETNAMEES ETEN VOLGENS AUTHENTIEKE FAMILIERECEPTEN.

Rootz kitchen werkt samen met vietnamama voor haar opdrachtgevers en is via ROOTZ te boeken. OP ZOEK NAAR HEERLIJK VERS BEREID ETEN OP JOUW EVENT OF FESTIVAL? NEEM DAN CONTACT MET ONS OP 🙂

XIN CHÀO! 

” Wij zijn Vietnamama. We bakken, koken en maken de beste Vietnamese streetfood in Eindhoven en omstreken. In onze, niet te missen, felle gele truck. we gebruiken alleen de beste en meest verse ingedrienten en een heleboel liefde. Kom langs voor een warme bowl of Pho of een frisse bun salade. Zie hier ons menu.  Kom proeven! 

ROOTZ CATERING & EVENTS

Maatwerk

Soms zoekt u meer dan alleen uitstekende culinaire voorzieningen. Voor een geslaagd event zijn de kleinste details in aankleding, omgeving en atmosfeer net zo belangrijk. Bovendien wilt u dat de uitstraling van het evenement naadloos aansluit bij het imago van uw bedrijf. Zo is uw evenement tegelijk vertrouwd én buitengewoon.

Eindeloze mogelijkheden

Wat de praktische invulling betreft, zijn de mogelijkheden bij ons eindeloos. Zo kunt u er zeker van zijn dat we een evenement neerzetten dat bij uw wensen past, of u nu aanklopt met een volledig uitgedacht plan, of u zich liever laat inspireren door ons. Wij zitten vol ideeën over aankleding én de menukaart.

Full service partycatering

Rootz Kitchen biedt full service partycatering. Dat betekent dat we ons niet alleen ontfermen over het eten, maar indien gewenst ook over personeel, aankleding, meubilair, interior design, entertainment, licht en geluid. We bieden alles wat nodig is om uw bijeenkomst tot een feestelijk succes te maken. Zo hoeft u niet bij meerdere partijen te rade te gaan, want wij bieden volledige ontzorging. Neem contact op om de mogelijkheden te bespreken!

Image module
Image module
ABBIES IJSBUS

10 heerlijke smaken vers ijs!

IJs! Dat zorgt meteen voor een summer-vibe en gezelligheid. Met het strandthema van Abbie’s IJsbus is iedereen direct in zomerse sferen. Abbie’s IJsbus is een met liefde gerestaureerde VolksWagen T2 uit 1978 en is een lust voor het oog. Je krijgt meteen zin om hier een ijsje te halen. Abbie maakt al ruim 25 jaar al het ijs zelf volgens authentiek recept en met verse en pure ingrediënten. Dus geen onnodig kleur-, geur- en smaakstoffen, maar echt ijs vol van smaak. Abbie heeft maar liefst tien soorten ijssmaken, waarvan een op basis van sorbetijs. Ideaal voor gasten met een lactose-intolerantie. Een koninklijke toef echte slagroom (dus niet uit een spuitbus) maakt het feest compleet. Neem contact op met ROOTZ om de ijscobus te boeken!

Image module
BACK TO THE ROOTZ

De Rootz Outdoor ervaring biedt een bedrijfsuitje om nooit meer te vergeten. De producten die we dagelijks aanbieden in onze bedrijfscatering kiezen we uit op karakter. We werken alleen met pure, eerlijke producten van dichtbij huis. Graag laten we u dan ook kennismaken met de wereld die schuilgaat achter deze heerlijke ingrediënten.

terug naar de rootz

We nemen u graag mee naar de rootz van de culinaire heerlijkheden die we u voorschotelen. Neem bijvoorbeeld een kijkje achter de schermen op de boerderij waar we onze heerlijke streekproducten vandaan halen. Of wat dacht u van een proeverij bij de lokale bierbrouwerij? Of ga een keer carpoolen voor de lunch en neem plaats aan de tafel van de ambachtelijke bakker. Laat u bijpraten over de oorsprong van het kraakverse brood dat op uw bord ligt.

Bedrijfsuitjes die bijblijven

Wij hebben genoeg ideeën voor culinaire belevingen buiten de deur. Interessante uitstapjes die u dichter bij de rootz van uw eten en drinken brengen. Het geeft u meer voeling bij de producten waar u op kantoor zo van geniet. Het is niet alleen een leuk uitje, maar het werkt ook blikverruimend en het biedt u een vernieuwd gevoel van waardering voor uw dagelijkse kost.