Rootz Kitchen is jouw cateraar voor gezonde voeding

Een cateraar met alleen gezonde voeding voor jouw personeel? Bij Rootz Kitchen ben je ervan verzekerd en hoe. Wij zijn een duurzame cateraar en bij ons vertrouw je op de allerbeste gezonde en biologische ingrediënten voor bedrijfskantines en meer. Want ook voor complete partycatering op locatie en catering in je bedrijf ben je bij ons aan het juiste adres. Wij hechten veel waarde aan duurzaamheid, waarbij gezondheid en biologische ingrediënten centraal staan. Ongeacht voor welk concept van Rootz Kitchen je ook kiest. Behalve ons Grab & Go concept en ons Full Service concept bieden we je ook een On Demand concept op maat. Overal in Nederland.

Bel: 085 0603018

Het On Demand concept van Rootz Kitchen

Binnen ons On Demand concept bieden we je waar dan ook in Nederland catering op maat waarbij duurzaamheid centraal staat. Wat dit betekent? Wij zorgen ervoor dat alles op jouw aangegeven locatie van A tot Z wordt verzorgd. Hiervoor maken wij gebruik van de allerbeste biologische producten die gezond zijn maar bovenal zeer smaakvol. Kortom, de keuze voor Rootz Kitchen is een bewuste keuze die bijdraagt aan de duurzame uitstraling van jouw bedrijf of organisatie. Wat wil je nog meer?

Onder ons On Demand concept vallen services zoals partycatering op maat, banqueting faciliteiten maar ook catering voor vergaderingen en andere bijeenkomsten. Er is geen catering voor een bedrijf die wij niet verzorgen. Hierbij ligt de focus op gezond en duurzaam eten waarbij biologische ingrediënten uiteraard niet ontbreken. Ook hebben wij de beschikking over meerdere foodtrucks. Dit betekent dat wij overal in Nederland bekend staan als jouw cateraar voor gezonde voeding. Onze tevreden klanten prijzen ons om onze duurzame catering die tegelijkertijd bijzonder smakelijk is. Met Rootz Kitchen ben je dus verzekerd van de ultieme win-winsituatie op cateringgebied.

Waar in Nederland biedt Rootz Kitchen haar services?

Het antwoord op deze vraag is overal. Of je nu in Amsterdam gebruik wilt maken van onze gezonde maaltijdservice of in Breda: Rootz Kitchen staat voor je paraat. Laat ons weten wat je precies voor ogen hebt en wij zorgen ervoor dat alles precies zo wordt geregeld. Gegarandeerd. Wij staan namelijk tot je dienst in:

 • Amsterdam
 • Rotterdam
 • Den Haag
 • Utrecht
 • Eindhoven
 • Tilburg
 • Groningen
 • Almere
 • Breda
 • Nijmegen
 • Den Bosch

Rootz Kitchen biedt jou duurzame services op maat

Geïnteresseerd geraakt in de services van Rootz Kitchen, jouw cateraar van gezonde voeding? Wil je een foodtruck op locatie of wil je graag gebruik maken van een van onze andere On Demand services? Neem dan vandaag nog contact met ons op en samen met jou maken we een plan van aanpak op maat. Wij durven te garanderen dat ook jouw werknemers en gasten bijzonder tevreden zullen zijn.