Partycatering | ROOTZKITCHEN

Partycatering

Rootz Kitchen helpt u graag bij de organisatie van uw evenement. Zo bent u in de eerste plaats verzekerd van eten en drinken van het hoogste niveau. Daarnaast kunt u profiteren van jarenlange ervaring met partycatering in de breedste zin van het woord. 

Maatwerk

Soms zoekt u meer dan alleen uitstekende culinaire voorzieningen. Voor een geslaagd event zijn de kleinste details in aankleding, omgeving en atmosfeer net zo belangrijk. Bovendien wilt u dat de uitstraling van het evenement naadloos aansluit bij het imago van uw bedrijf. Zo is uw evenement tegelijk vertrouwd én buitengewoon.

Eindeloze mogelijkheden

Wat de praktische invulling betreft, zijn de mogelijkheden bij ons eindeloos. Zo kunt u er zeker van zijn dat we een evenement neerzetten dat bij uw wensen past, of u nu aanklopt met een volledig uitgedacht plan, of als u zich liever laat inspireren door ons. Wij zitten vol ideëen over aankleding én de menukaart.

Full service partycatering

Rootz Kitchen biedt full service partycatering. Dat betekent dat we ons niet alleen ontfermen over het eten, maar indien gewenst ook over personeel, aankleding, meubilair, interior design, entertainment, licht en geluid. We bieden alles dat nodig is om uw bijeenkomst tot een feestelijk succes te maken. Zo hoeft u niet bij meerdere partijen te rade te gaan, want wij bieden volledige ontzorging. Neem contact op om de mogelijkheden te bespreken!