Grab & Go services | ROOTZKITCHEN

Grab & Go services

Rootz Kitchen heeft veel zorg en tijd besteed aan het ontwikkelen van onze Grab & Go services. Met deze service bieden we dagverse producten van de beste kwaliteit op een snelle en ruimtebesparende manier. Zo kunt u onder alle omstandigheden genieten van de Rootz Kitchen kwaliteit.

Grab & Go voor onderweg

Goed eten is belangrijk, maar soms is het zo druk dat je tijd tekort komt. Onze Grab & Go service is de ideale oplossing: wandkoelingen en stellingen gevuld met een diversiteit aan dagverse producten. Zo voorziet u uw werknemers van een gezonde keuze en kwaliteit, ook in de drukste tijden. U kunt op tijd de deur uit voor uw afspraken en toch aandacht behouden voor voeding van de hoogste standaard.

Dagverse ruimtebesparing

In onze Grab & Go koelingen vindt u verse sandwiches, rijke salades, versgeperste sappen en heerlijk fruit. Deze koelingen bieden niet alleen een snelle oplossing op een drukke dag, maar zijn ook een uitstekende uitkomst om kwalitatieve bedrijfscatering aan te bieden als u niet zoveel ruimte heeft in uw bedrijfsrestaurant. Wie niet over uitgebreide keukenfaciliteiten beschikt, kan nog steeds dagverse producten van de beste kwaliteit aanbieden. Zo houdt u uw werknemers gezond en gemotiveerd.