Extra services | ROOTZKITCHEN

Extra services

Rootz Kitchen biedt naast uitstekende culinaire faciliteiten ook nog extra services om u volledig te ontzorgen. 

Fruit op werk

Met een dagelijks aanbod van vers fruit op het werk biedt u een gezond tussendoortje. U stimuleert hiermee een bewuste levensstijl, zowel op de werkvloer als daarnaast. Door vitamines gaat men goed in zijn vel zitten, dus zo beschikt u altijd over vitale werknemers. En die tellen bovendien voor twee, want goed voorbeeld doet volgen!

Gebaksservice

Wanneer er iets te vieren is, mag de traktatie niet ontbreken. Heerlijk, ambachtelijk gebak is daarvoor even elegant als smakelijk. Onze gebaksservice is een goed idee of het nu gaat om een verjaardag, jubileum of kwartaalafsluiting, maar ook wanneer u gewoon iets extra wilt bij de vergadering.

Bloemenservice

Verse bloemen vullen elke ruimte met een heerlijke geur. Onze bloemenservice voegt kleur toe in uw dagelijkse omgeving en dat is van onschatbare waarde. Een natuurlijke en levendige aankleding van de werkvloer inspireert en garandeert een opgewekt humeur bij uw personeel. Zo houdt u de werkomgeving van uw werknemers op de meest natuurlijke wijze dynamisch.

Stomerijservice

Natuurlijk is het belangrijk dat u goed voor de dag komt. Al helemaal als u een belangrijke afspraak heeft of mensen verwelkomt binnen uw bedrijf. Neem daarom uw kleding mee naar onze stomerijservice op werk. Zo is uw voorkomen altijd uitstekend in orde zonder daar buiten uw werktijden over na te hoeven denken.