Banquetingservices | ROOTZKITCHEN

Banquetingservices

Rootz Kitchen biedt een banqueting assortiment dat even veelzijdig is als kwalitatief hoogstaand. We bieden arrangementen voor ontbijt, lunch, diner, vergaderservice, overwerkmaaltijden, borrels of buffetten. Onderaan deze pagina vindt u een directe download van onze banquetingmap. Of u nu met spoed een oplossing zoekt of iets te vieren heeft, bij onze banqueting services heeft u keuze te over. 

Ontbijt

U geeft uw werknemers de best mogelijke start met een ontbijtarrangement naar uw keuze. Van de Hollandse boterham met kaas naar een Franse croissant met roomboter, en van de Engelse scrambled eggs naar de Italiaanse pancetta, voor elke gelegenheid is er een passend ontbijtbuffet.

Lunch

Een goede lunch breekt de dag en geeft vernieuwde energie. Op maandag maakt u wellicht een sterk begin met een overcomplete broodlunch met streekproducten en lokale specialiteiten, om later in de week te kiezen voor een frisse salade of een goedgevulde soep. Gaat u gezellig aan tafel met uw collega’s, of luncht u liever tijdens een vergadering? Alles is mogelijk bij ons.

Vergaderservice

Natuurlijk kunt u ook bij ons terecht voor banqueting services bij de vergadering. Met een goede koffie of een verfrissende thee houdt u de aandacht erbij tijdens elke meeting. Als u rond de lunch vergadert, is een sandwich of andere gezonde snack meteen een goede aanvulling. Zo houdt u de concentratie hoog in uw team en stimuleert u waardevolle inbreng van iedereen. Wanneer er iets te vieren is, hebben we ook genoeg opties voor zoete hapjes of wellicht een high tea.

Diner, overwerkmaaltijden, buffetten

Rootz Kitchen heeft een uitgebreid banqueting assortiment voor diner, overwerkmaaltijden en buffetten. Loopt er een vergadering uit of heeft u een bijzondere bijeenkomst buiten de reguliere kantoortijden? In elk scenario wilt u verzekerd zijn van een goede, gezonde maaltijd. Kies uw lievelingsmaaltijd of laat de keuze aan uw werknemers en zet ze een divers buffet voor. Zo werkt u gemakkelijk een uurtje langer door zonder de avondmaaltijd over te slaan.

Borrel

Heeft u wat te vieren, of wilt u eens wat uitgebreider borrelen op vrijdagmiddag? Organiseer een gezellige borrel in uw eigen kantoor. Denkt u aan goede wijnen, ijskoude biertjes en smakelijke snacks die doen verlangen naar meer. Een welverdiend moment van ontspanning stimuleert teambuilding en is de perfecte manier om waardering uit te spreken naar uw personeel. Pakt u liever groter uit? Kijk dan eens naar onze partycatering service.

Download hier onze banquetingmap